x Project Zilveren Helmen - Das Invest Nieuwbouw Zilveren Helmen

Project Zilveren Helmen

Locatie

Kanonnierstraat 40a/40b, 42a/42b

3545 Halen

Beschikbaar

4 van 4 verkocht

Grondoppervlakte 40a

13,73 are

Grondoppervlakte 40b

11,19 are

Bewoonbare oppervlakte 40a/b

216m²

Aantal badkamers 40a/b

1 tot 2

Aantal slaapkamers 40a/b

3 (4 mogelijk)

  • De derde slaapkamer is groot. U kunt er gemakkelijk een tweede slaapkamer of dressing van maken.
  • De berging boven is makkelijk aan te passen tot tweede badkamer.

Informatie

Net buiten het centrum van Halen vindt u ons bouwproject de ‘Zilveren Helmen’. In een landelijke, groene en rustige omgeving bouwden we vier moderne, halfopen bijna-energieneutrale woningen. Ze voldoen aan de strenge energieprestatienormen met een EPB-norm van 19. We verkopen deze woningen casco. Daarom kunt u de badkamer en keuken van uw dromen kiezen. De woningen zijn voorzien van zonnepanelen en het regenwater wordt gerecupereerd.


Omgeving

De vier woningen zijn gebouwd op een ruim stuk bouwgrond gelegen in een groene, landelijke omgeving die rust uitademt. Vanuit het huis kijkt u uit over een prachtige fruitplantage. Wat verderop ziet u het monument van de veldslag ‘Slag der Zilveren Helmen’ uit WO I. Een plek vol historie en heroïek! Aan voorzieningen ontbreekt het niet. Een school, enkele winkels en eetgelegenheden liggen op een wandelafstand van 500 meter.


Bereikbaarheid


Maakt u gebruik van het openbaar vervoer? U vindt een bushalte op 300 meter afstand. Neemt u meestal de auto? De oprit van de snelweg E314 ligt op slechts twee kilometer van uw huis. Die verzekert u van een vlotte verbinding met omliggende steden zoals Diest (5 minuten), Hasselt (20 minuten), Leuven (30 minuten) en zelfs Brussel en Antwerpen bereikt u binnen het uur. Werkt u liever in de omgeving? Op een halve kilometer afstand ligt de industriezone van Halen. Daar kunt u zelfs met de fiets naartoe.

Meer informatie over dit project?

Telefoon

+32 477 26 87 73

Adres

Hagelandstraat 4B

3545 Halen (Limburg)

Belgium