x 6 halfopen bebouwingen Zonhoven - Das Invest Das Invest

Project 6 halfopen bebouwingen Zonhoven

Locatie

Zwanenstraat

3520 Zonhoven

Beschikbaar

6 van 6 verkocht

Type

Halfopen woning

Oppervlakte

ca. 5are

Bewoonbare oppervlakte

185m2

Oriëntatie

Zuidwestelijk

Indeling

  • Inkomhal met gastentoilet en vestiare
  • Leefruimte met open keuken, eethoek en zitplaats
  • Berging/wasplaats
  • Nachthal met aparte toilet
  • 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met dressing
  • Ruime badkamer
  • Zolder met dakvlakvensters
  • Carport en tuinberging

Afwerking

Kan afgewerkt worden naar eigen smaak

Extra

Zonnepanelen

Informatie

6 RUIME HALFOPEN PASTORIJWONINGEN te Zonhoven - Zwanenstraat!

Dit project omvat de realisatie van zes ruime halfopen woningen in de Zwanestraat te Zonhoven in de rustige omgeving van de Platwijers.

De toekomstige eigenaars genieten van een hedendaags ingedeelde woning met lichtrijke ruimtes waar comfort, gezelligheid en levenskwaliteit op de eerste plaats komen te staan. De woningen voldoen aan de vereiste bouwnormen en BEN-eisen voor nieuwbouwwoningen met een E-peil <20 (5 jaar vrijstelling onroerende voorheffing!). Het project omvat alle leveringen en plaatsingen die nodig zijn voor het oprichten van het gebouw tot de fase schilder- en behangklaar.

Deze halfopen bebouwingen bevinden zich allen op een ideaal gelegen zuidwestelijk georiënteerd perceel.

Voor de gevels koos men een combinatie van kleuren met zwart buitenschrijnwerk. Deze mooie pastorijstijl zal velen aanspreken.

De woningen zijn gebouwd op een perceel van ca. 5are met een bewoonbare oppervlakte van 185 m². Op het gelijkvloers vinden we een inkomhal met apart gastentoilet en vestiaire, een knappe leefruimte met open keuken, eethoek en zitplaats. De leefruimte werd voorzien van heel wat raampartijen wat naast enorm veel natuurlijk licht ook zorgt voor een mooi uitzicht op de tuin. Via de keuken heeft men verder nog toegang tot een ruime berging/ wasplaats. Op de verdieping wordt er een nachthal voorzien met toegang tot een apart toilet, drie ruime slaapkamers, waarvan één met dressing en de ruime badkamer. Via de vaste trap in de nachthal kan men verder nog de zolderverdieping bereiken. De knappe zolderruimte is voorzien van 2 dakvlakvensters en kan dus ook ingedeeld worden als extra slaapkamers en/of een hobby/speelruimte.

De tuin wordt afgesloten met een donkere draadafsluiting van 1,50m hoogte (ter hoogte van het terras zal er een stuk muur gemetseld worden voor de privacy). Verder wordt de oprit, het pad rond het huis alsook het terras aangelegd.

De afwerking en uitrusting van deze woning gebeurt geheel naar eigen smaak en keuze. In de basisprijs zijn reeds aanzienlijke bedragen voorzien voor keuken, badkamer, vloeren, wandtegels, binnendeuren en trap.

De carport zal uitgevoerd worden zoals weergegeven op de tekeningen. De tuinberging achteraan in de tuin is vergund en optioneel. Een extra troef zijn de zonnepanelen die voorzien worden volgens berekening van de energiedeskundige!

Meer informatie?

Telefoon

+32 477 26 87 73

Adres

Hagelandstraat 4B

3545 Halen (Limburg)

Belgium